esküvő alatt

Az esküvő életünk nagy eseménye

Egy esküvő nemcsak a házasulandók számára nagy esemény, hanem családtagjaiknak, rokonuknak, barátaiknak, ismerőseiknek, üzleti partnereiknek, munkatársaiknak.

Nem véletlen, hogy a pár hosszú hónapokig, akár egy évig is erre készül. Az elmúlt koronavírusos időszak nehéz volt a párok számára, hiszen nem tudták megvalósítani álmaikat, nem tudtak olyan ceremóniát szervezni, amire szívük szerint vágytak, mert korlátozták a meghívottak számát. Sokan inkább elhalasztották az egybekelést.

Újra tervezés

Most, hogy megszűntek a korlátozások, végre a pároknak olyan szertartásban lehet része, amelyet megálmodtak maguknak, élvezhetik a pillanatot, átadhatják magukat az érzéseiknek.

Ez egyike azoknak a napoknak, melyet soha nem fognak elfelejteni, örök életükben emlékezni fognak rá, hogy ez volt az a csodálatos nap, amikor örökre, véglegesen egymás mellett döntöttek, elfogadták egymást, és ezt szeretteik előtt hivatalosan is kinyilvánították.

A párok többféle esküvői ceremónia ötletekből választhatnak.

Szertartási lehetőségek

Mindegyik esküvői ceremónia egyedi, még pedig azért, mert az esküvő előtt álló pár is egyedi. A házasulandó párok mindegyike hozzátesz valamit az egyéniségéből, elképzeléséből.

A kötélceremónia az egyik olyan szertartás, mely igazán kifejezi az összetartozást, az egybefonódást. A három szál kötél az egyesítést, egyesülést jelképezi, melyet a pár egybe fon.

A kötelek a szertatáson részt vevő három felet jelképezik, a menyasszonyt, a vőlegényt, valamint az Istent és/vagy az életet, kinek-kinek hite szerint. Ez egy igazi szerelmi kötődés, szövetség a jövőre nézve. A három kötél sokkal erősebb lesz összefonva, mint egyenként. Azt is szimbolizálja, hogy a pár ettől fogva együtt vészeli át a nehézségeket, számíthatnak egymásra. Összefonódik, egybeforr az életük.

Ehhez az esküvői ceremónia ötlethez segítséget kaphatnak a párok, a szükséges esküvői táblákat megvásárolhatják, de akár bérelhetik is. Az esküvői tábla bérlés ma már könnyedén elérhető az interneten is.

A kötélceremónia táblához jó kiegészítő lehet egy asztaldísz dekoráció, mely nemcsak a ceremónián mutat jól, de ha megvásárolják, akkor bármikor rápillantva újra élhetik életük nagy napját.

Az esküvői táblák különféle színekben kaphatók.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük