áfonya

Megéri akciósan vásárolni

A bevásárlás sokunknak egy kellemes kikapcsolódás egy stresszes nap után, de az élmény akár kellemetlenné is válhat, ha felkészületlenül indulunk az üzletbe. Kezdetnek tudnunk kell mire van szükségünk otthon, milyen büdzsé áll rendelkezésünkre és mit hol érdemes megvásárolni. A számos akciónak köszönhetően, a Lidl-ben is nagy valószínűséggel megtalálunk minden szükséges terméket.

Akció források

A technológia haladtával az interneten elérhető források a leginkább használtak minden típusú információ szerzés terén. Ha a Lidl akciós újság után vadászunk akkor tudnunk kell, hogy igen nagy választék áll rendelkezésünkre, ám nem föltétlenül mindenik aktuális. Hogy megbizonyosodjunk forrásunk hitelességéről, figyelmesen nézzük meg az akció érvényességi időszakát – egyezik-e a valósággal, akár nyelvtani hibák is jelezhetik, hogy az adott oldal nem a legmegbízhatóbb.

A klasszikus nyomtatott akciós újságok a legmegbízhatóbb források közé tartoznak mert közvetlenül a kiadó üzletlánctól származnak, persze, hogy ki is tudjuk használni az akciókat, szükséges az is, hogy az újság elérkezzen postaládánkban, ami nem mindig történik meg. Hogy ezen kellemetlenségeket elkerüljük, inkább töltsük le az ingyenes Lidl applikációt, ahol az akciós újság mellett megkereshetjük a hozzánk legközelebb álló üzletet vagy megírhatjuk a bevásárló listát is.  

A televíziós reklámok is segíthetnek az akciók azonosításában, ám mivel sokunk nem igen figyelünk rájuk, megeshet, hogy téves információt asszimilálunk.

uborka

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük