Mit vigyen magával a sátortáborba?

A nyár legmelegebb napjain sokan úgy döntenek, hogy elmennek valahová a természetbe. A különbség ezen az utazáson az az éjszaka, amelyet nem egy hangulatos szállodai szobában töltenek, hanem a szabadban, egy sátorban. Ennek megvan a romantikus vonzereje, ami miatt az emberek nem csak pénzt takarítanak meg a szállodai szolgáltatásokon, hanem megtapasztalhatnak valami mást és érezhetik a természet érintését.

Ha úgy döntött, hogy ezen a nyáron táborozik, akkor jó előre meggondolni, mit kell magával vinnie. Néha nehéz egy személynek megbecsülni, hogy pontosan mire lesz szüksége egy ilyen nyaraláshoz, különösen akkor, ha megszokta az otthoni kényelmet. Túl sok dolgot vihet magával, vagy elfelejtheti a hátizsákjába tenni, amire szüksége van. Vessünk egy pillantást a legfontosabb sátoros kemping kiegészítőkre.

Szerezzen meleg ruhát, ha sátorban szeretne aludni

Ha az Ön által választott úti cél egy magas hegységben található, a meleg ruhák kétségkívül rendkívül fontosak lesznek. Az éjszakai nagyon alacsony hőmérséklet miatt minden nyári pólót viselni fog, és kényelmetlenül érzi magát. Tegyen intézkedéseket, hogy ne fázzon, és ne rontsa el a jó pihenést. Ne feledje, hogy a városok és az 1500 méter tengerszint feletti hegyek közötti hőmérséklet -különbség meghaladhatja a 20 ° C -ot.

Ha úgy dönt, hogy a tenger közelében kempingezik , vegyen fel felsőruházatot. Éjszaka ismét több melegre lesz szüksége, különösen akkor, ha erős tengeri szellő fúj, vagy hirtelen nyári vihar támad. Nehéz megjósolni az időjárás szeszélyeit, ezért jobb előre biztosítani.

A megfelelő hálózsákról

Ha nem óvatosan választja a hálózsákot, nem fog kényelmesen aludni az ünnep alatt, ezért ezt a pontot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Nem pihenhetett, ha a teste fele egész éjjel hideg volt, és reggelig nem találta meg a legkényelmesebb testhelyzetet.

A vakáció egy kis szünet, ha jól alszol, és reggel frissen és kipihenten ébredsz. Akár a hegyekben, akár a tengeren tartózkodik, a napi túrák és érzelmek után újra erőt kell vennie.

Víz, nedves törlőkendő és szúnyogriasztó

Előfordulhat, hogy nincs forrásvíz, vagy nincs hozzáférés a vízellátáshoz, ahová megy. Ezenkívül a környék forrásaiból származó víz ivásra alkalmatlan lehet. A tiszta ivóvíz beszerzése sok időbe kerülhet, és el kell utaznia a legközelebbi városba. Vigyen elegendő vizespalackot az autó csomagtartójába, hogy érkezéskor ne legyen gondja. Ne cserélje ki a vizet más folyadékkal, mert más ital nem oltja a szomjat.

A nedves törlőkendők sokat segítenek, különösen akkor, ha gyermeke van, és nincs mosható víz. Minden esetre vegyen két nagy csomagot, amikor a sátorhoz megy. Ezekkel nemcsak a kezét tisztíthatja evés előtt és után, hanem más sürgős szükségletekre is. Vegyen egy szemeteszsákot is, hogy ne szennyezze a természetet . A természet természetes szépsége megérdemli, hogy megőrizzük azokat, akik utánad jönnek erre a helyre.

A rovarok miatt a természetben eltöltött élmény nem túl kellemes. Ha nem akarja, hogy megharapja, szerezzen be elegendő szúnyogriasztót vagy permetet a kezébe.

Zseblámpa és összecsukható székek és asztal

Egy másik fontos dolog, amikor sátorba megy a természetben, az elemlámpa. Ma már értékesítik azokat, amelyeket egy laptop USB -portjára vagy egy autó szivargyújtójára töltenek fel . Este a zseblámpa különösen hasznos lesz WC -be járáshoz, vízhez vagy más célokra. Éjszaka nincs körzeti világítás a hegyekben, és a csillagok és a hold által adott fényen kívül semmi más nem világítja meg az utat a sötétben. Egy vezető is jó munkát végezne.

Az összecsukható asztal és székek könnyen hordozhatók, és étkezés közben megteremtik a szükséges kényelmet. Alkalmasak szabadtéri társasjátékokhoz, vagy csak pihenésre vagy az asztalnál beszélgetésre.

Ebben a listában megtalálta a legszükségesebb eszközöket. Hasznos tippeket is kaptál, amelyek segíthetnek a sátorban való tartózkodásban a természetben. Kellemes tartózkodást és egészséget kívánunk!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük